Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ypäjänkylän kyläsuunnitelma

Viimeisin Ypäjänkylän kyläsuunnitelma on hyväksytty syksyllä 2009. Suunnitelman tarkoituksena oli laatia koko kylän yhteinen haluttu tulevaisuus ja sitä pohjustettiin avoimessa kyläkokouksessa. Vuoden 2009 suunnitelmassa arvioitiin nykytila sekä laadittiin tavoitteet ja niihin liittyvät toimenpiteet, aikataulu ja toteutus. Suunnitelman keskeiset tavoitteet olivat 1) Kylän vahvistaminen hyvänä asuinpaikkana/Uusia asukkaita kylälle, 2) Seurantalo ympäristöineen toimii kylän keskuksena, 3) Yhdistys- ja yhteistoiminta vilkasta, 4) Palvelujen ja elinkeinojen kehittäminen, 5) Matkailukylä.

Lataa tästä kyläsuunnitelmataulukko.

Kyläsuunnitelman päivitys

Ypäjänkylän kyläyhdistyksen vuoden 2018 toimintasuunnitelmaan on kirjattu kyläsuunnitelman päivitys. Nykyinen suunnitelma on hyväksytty Ypäjänkylän kyläyhdistyksen syyskokouksessa syksyllä 2009. Suunnitelman tarkoituksena on hahmotella kylän yhteinen haluttu tulevaisuus.

Osana suunnitelman päivitystä on suoritettu kysely kyläläisten toiveista ja tarpeista. Kyselyn tuloksista ja muista tiedoista kootaan uuden suunnitelman perustavoitteet, joita käsitellään avoimessa kyläkokouksessa Seuraintalolla sunnuntaina 16.9. klo 14 ja uusi suunnitelma on tarkoitus hyväksyä kyläyhdistyksen syyskokouksessa marraskuussa 2018.

Kylätoimikunnan suorittamien valmistelevien kyselyiden yhteenveto avautuu tästä.